Имаме сили да се противопоставим на ЦСКА-София. Това заяви треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов преди двубоя чмежду адвата отбора.

ЦСКА-София приема ЦСКА 1948 на стадион "Българска армия“ в двубой от 9-ия кръг в efbet Лига. Мачът е на 17 септември (неделя) от 20:15 часа.

"Върнаха се националните състезатели, разполагаме с почти всички футболисти, надявам се да се представим добре и да излезем победители – каза Панайотов. – Фаворит в първенството трудно може да се каже кой е. Най-важното е да покажем едно добро лице и игра и да сме хората, които се радваме повече. Разговарях с футболистите, играем си мач като мач, най-важното е да покажем нашето лице и да се поздравим с успех. Независимо от класирането, ние трябва да излезем мотивирани – разполагаме с изключително добри футболисти и този отбор заслужава да се надиграва и да побеждава“.

Панайотов потвърди, че новото попълнение Аерон Зинга и доскоро контузеният Евгений Сердюк не са готови за игра.

"Имам доста варианти в главата си – радвам се, че имаме добри и равностойни футболисти, всеки играч е важен, независимо дали е титуляр или влиза от пейката – каза още Николай Панайотов. – Страхотно е, че Симеон Петров преподписа с нас. Зинга е изостанал с подготовката, тепърва с него е направена индивидуална програма, ще натрупа малко минути и във втория отбор, като натрупа минути, ще бъде с нас. Сердюк започна постепенно да тренира, но има време до завръщането му на терена, тъй като прекара тежка контузия“.

Наставникът вярва, че отборът му може да се поздрави с успеха.

"Надявам се на добро представяне и да се поздравим с трите точки. Надявам се вдругиден да диктуваме темпото – без значение дали сме по-напред в класирането, трябва да дадем всичко от себе си, за да спечелим трите точки“, завърши Николай Панайотов.