Старши треньорът на Левски - Николай Костов, говори след победата на неговия тим над Черно море. "Сините" спечелиха домакинството си от 14-и кръг на Първа лига с 1:0.

"Трудно побеждаваме на нашия терен с изключение на един-два мача. Трябва да отчетем добрата игра на Черно море в защита. Въпреки че останаха с 10 играчи, се представиха добре. Ротациите в последния момент, които направихме заради Краев, който се разболя вчера, донякъде може би е оказаха психологическо разстройство на някои от нашите играчи. Първите 20 минути имаше много добър футбол", заяви наставникът на столичния тим.

"След червения картон психологията се промени. Бяхме готови да бъдем пресирани високо. Започнахме да се адаптираме, след червения картон се получи отпускане или пренастройване, но контролирахме играта изцяло. Не дадохме много шансове на Черно море въпреки че имат много добри и бързи офанзивни футболисти. Беше важно да победим. Представихме се достойно. Имаме прекрасни играчи и публика. Липсваше ни Сектор "Б“. Надявам се да ставаме все по-добри. Имаме млади играчи, които са неустойчиви в някои моменти, но се развиваме“, коментира Костов.

"Пламен Андреев получи почивка. Знаете защо. Той ще бъде наличен за следващия ни мач. Нямаме типичен централен нападател и това беше ключово. Все още е рано да говорим за трансферния прозорец", каза още наставникът.