Като резултат съм доволен, но има детайли, от които - не. Имаме си нашите слабости. Гостите ни пресираха високо, но въпреки всичко намерихме силите да намираме празните пространства. Трябва да искаме повече и да излизаме от зоната си на комфорт, за да се развиваме. Това заяви  треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш след успеха на тима си над Крумовград.

Локомотив (Пловдив) победи у дома Крумовград с 4:0 в мач от 8-ия кръг в  efbet Лига. За отбора това е седми успех за сезона, с който Локомотив остава на върха в класирането.

"Знам, че ще дойдат тежки моменти, така че да сме скромни, да работим и да изискваме повече от себе си – заяви още Томаш. - Откакто съм в Локомотив усещам тази магия. В момента моя е задачата да не натоварвам футболистите с очаквания. Искам те да се развиват всеки ден, да се наслаждават вътре на терена. Загубите могат да ни научат, с победите - скромничко".

Специалистът започна изказването си след мача със силни думи в подкрепа на Петър Хубчев и на това, което прави Стилиян Петров, като изрази съболезнования и към близките на малкия Венци.

"Преди да говоря за футбол искам да засегна няколко теми, които за мен са по-важни – започна Томаш. - Искам да подкрепя Петър Хубчев в най-важната му битка. Вярвам, че ще успее. Искам да изразя моите съболезнования към Венци, момчето, което отлетя в небесата с желанието и амбицията да сбъдне мечтата си да стане футболист. Искам да сваля шапка на Стилиян Петров за тази кауза, която организира. Да призова всички фенове и не само, всички хора в България да покажем, че можем да се обединяваме и да бъдем човеци".