Треньорът на Арда - Александър Тунчев, говори след успеха на неговия тим срещу Берое. "Сините от Кърджали" спечелиха домакинството си от 17-и кръг на Първа лига с 1:0.

"Започнахме нервно мача, тъй като се намирахме в серия от мачове, в които не успяхме да отбележим. В началото не успявахме по най-добрия начин да контролираме нещата на терена, липсваха ситуации напред. През второто полувреме създадохме възможности и вкарахме от статично положение. Имахме и други ситуации, които можеха да ни решат мача далеч по-рано", започна Тунчев

"Радва ме това, че създаваме ситуации. Трябва ни малко по-голяма концентрация.

За мен е важно всеки един от футболистите да е в горе-долу някаква спортна форма. Ясно е, че няма как всички да бъдат в най-добрата си форма. При вратарите е малко по-специфично. Разговаряхме на няколко пъти с треньора на вратарите. Не е заради грешката на Анатолий Господинов. Това сме го говорили и отпреди. Просто решихме да дадем шанси на Иван", добави наставникът на Арда.

Тази победа ще даде самочуствие на играчите - побеидхме у дома и не допуснахме гол. Трябва и когато гостуваме да се опитваме да показваме тази игра. Ще се опитаме да презаредим батериите. Няма да играем контрола по време на прекъсването за национални отбори", завърши Тунчев.