Треньорът на Ботев (Враца) Христо Янев призна превъзходството на Лудогорец след поражението на неговия тим от шампионите в среща от 19-ия кръг на Първа лига.

“Лудогорец са много добри. Разполагат с различна класа футболисти, с много стойностен отбор. Трябва реално да гледаме къде се намираме ние, къде са те, с какво разполагат те, с какво разполагаме ние и да пресметнем в кои битки трябва да влезем, с кои трябва да сбием и с кои мачове можем да се спасим", започна Янев.

“Ако първото полувреме не бяхме допуснали гол, щяхме да се опитаме да бъдем компактен отбор през второто полувреме. След като Лудогорец вкараха за 2:0, видяхме, че започнаха да играят с лекота.

Аз съм реалист. Знам, че имаме силите да се борим с всеки отбор в Първа лига, но не във всеки мач. Всяка една малка промяна в нашия отбор е с голямо значение.

Левски е също толкова висока топка, колкото Лудогорец. Играхме добре с Локомотив Пловдив. Надявам се да повторим добрата игра. Разполагат с много качествен треньор. Има с какво да им се противопоставим. Всичко е въпрос на нагласа", завърши Янев.