Измъкнахме победата с характер. С общи усилия и добра игра след почивката стигнахме до успеха. Това коментира капитана на Черно море Даниел Димов след победата на отбора над Пирин Благоевград.

Във Варна Черно море победи Пирин с 2:1 в мач от 15-ия кръг в efbet Лига.

 

"Тежък за нас двубой с доста единоборства и контраатаки – каза след мача капитанът на Черно море Даниел Димов. - Пирин значително се подобри спрямо първите си мачове. Имахме план да пресираме дълбоко, но не успяхме да се справим с това напълно. Така се получиха дългите топки, с които имахме проблем. Голът е част от играта, никой не е застрахован. Най-важното е реакцията след допуснатия гол. Изравнихме бързо. Искахме и по-бързо да се случат нещата с второто попадение.

Целите, които сме си поставили, налага по-опитните хора да повеждаме отбора. Днес съм аз, утре ще бъде някой друг. Надяваме се в края на сезона да завършим там, където са ни целите. В предните сезони допуснахме доста равенства вкъщи. Тази година нещата са по-добре от тази гледна точка. Точно тези мачове са нужното, за да постигнеш целите си.

Не ми е работата да вкарвам голове, но с голямо удоволствие приемам, когато се случи".