Старши треньорът на Крумовград, Станислав Генчев - сподели мнението си след загубата от Левски с 0:1 у дома в Първа лига.

"Мачът започна равностойно. Второто малко отстъпихме инициативата. Те владееха повече топката и създадоха повече ситуации. За съжаление там, където по принцип, сме най-силни допуснахме гол. Нашата серия приключи, съжаляваме за което. Искам да благодаря на футболистите за начина, по който изиграха тези двубои. Като цяло момчетата се представиха повече от достойно", започна Генчев.  

"Днес в атака не бяхме на познатото ниво. В предните мачове отбелязахме три гола на Лудогорец, четири на Локомотив Пловдив, два на ЦСКА. Левски добре уплътняваха пространствата. Левски играха по-добре в защита от нас и прекъсваха контраатаките в ранна фаза". 

"На мен лично не са се отразили информациите в медиите. Каквото има да става, ще става след края на сезона. Сега съм концентриран в мачовете. По-скоро на момчетата се отрази, защото искат да знаят какво се случва, дори за играчи на Крумовград се пише, че могат да дойдат в Левски."

"Ние нямаме такива, които са печелили по 3-4 шампионски титли, не са свикнали да играят при такъв медиен интерес и натиск. Със сигурност това нещо им се отразява, но пак ще се повторя - аз съм благодарен на всички за това, което показаха през цялата година", завърши Генчев.