Старши треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, говори след победата на неговия тим срещу Ботев Враца. "Армейците" спечелиха домакинството си на Националния стадион "Васил Левски" с 3:0.

"Не съм напълно доволен, но беше много важно да започнем с победа. Контролирахме мача, показахме някои добри неща, най-вече в офанзивен план, но има и какво да променяме и да подобряваме. Не съм изненадан от представянето на Тибо Вион Той е много добър играч и направи силна подготовка. Но, естествено, двата му гола ме изненадаха", каза наставникът на "червените"

"Има къде да се подобряваме, още за следващата седмица - трябва да защитаваме пространствата при контраатака по-добре. Имаме труден противник, ще бъдем по-концентрирани и се надявам да се представим по-убедително. Срещу Черно море ще бъде голям мач, ще подходим с респект към тях, но сме уверени и отиваме там да победим", добави Ел Маестро.

"Щастлив съм с тима, които имам, ще работя с него и ще дам най-доброто от себе си. Физически изглеждаме много добре и сме много добре подготвени", завърши сърбинът.