ЦСКА се включи в благотворителна инициатива в помощ на бездмони кучета. За целта от клуба пуснаха специална колекция продукти за домашни любимци под надслов "Винаги верен“. 10% от приходите "червените“ ще даряват на доброволческа организация към общинския приют в Горни Богров.

В официалната Facebook страница на "армейците" бе публикувано видео с част от играчите и ръководството на клуба, които посетиха приюта и се запознаха с част от четириногите му обитатели.

"Колекция “Винаги верен" - в помощ на бездомни кученца. 10% от прихода ще даряваме на Бандата на 1500-те/1500 Dog Gang, за да продължат стремежа си да превърнат София в град без бездомни животни

Те са доказано най-добрият приятел на човека! Винаги верни в истинския смисъл. Кучетата ни даряват с искрена обич, преданост и грижа. Хиляди от тях обаче нямат дом и не получават любов. Донякъде късметлии са онези, за които се грижат доброволците от “Бандата на 1500-те". Ние от ЦСКА се включваме с радост в тяхната кауза - да подтикнем всеки, който иска да има домашен любимец, да осиновява, а не да купува. Изоставените кученца са добродушни и сладки и чакат да дарят цялата си обич на новото си семейство. Убедихме сме от първо лице.

Включихме се в традиционната неделна разходка на кучета от приюта в Горни Богров и се влюбихме в новите ни приятели - Данко, Годжи (Бери), Балкан, . Всяка неделя между 10 - 14 ч. доброволците от “Бандата на 1500-те" организират разходка на кучета, в която може да се включи всеки, а защо не и да приюти нов пухест член на семейството у дома.

За да предизвикаме още по-голяма информираност, в днешния мач футболистите на ЦСКА ще излязат на терена със специални гости - кученца, които търсят новото си семейство.

От днес в продажба онлайн и с предварителна поръчка може да закупите артикулите от най-новата ни колекция “Винаги верен", предвидена за кучета, като 10% от прихода ще дарим на доброволците.

Разгледай колекцията тук“.