Старши трньорът на ЦСКА 1948 - Николай Панайотов, говори след равенството на неговия тим срещу Етър Велико Търново. Двубоят на ст. "Ивайло" от 21 кръг на Първа лига завърши 1:1.

"Разбира се, че съжаляваме. Най-вече за многото пропуски. Недобре изиграните ситуации пред вратата на Етър. Такава грешка в 90' няма и в детските формации. Не мога да разбера как направихме такава грешка за дузпа. Ако бяхме отбелязали бързо втори гол, може би щяха да се успокоят нещата. Етър вкъщи затруднява доста отбори. Публиката ги подкрепяше. Аз лично не виждах как няма да успеем да победим. Имахме ситуации. Второто го почнахме по по-добър начин“, заяви Панайотов.

"Може би имаме проблем в завършването на атаките. Имаме ситуации, но дали последното подаване или завършващият удар – това ни липсва. И с Лудогорец гол от дузпа, и днес гол от дузпа. Това тежи. Напуснаха ни футболисти, които са голмайстори. Но и останалите играчи са добри. Вярвам, че имаме нужното качество. Надявам се отборът да надгради като начин на игра и най-вече в атака. Но трябва да намалим дефанзивните грешки“, допълни наставникът на клуба от Бистрица.