Атанас Илиев беше избран за играч номер 1 на 27-ия кръг на Първа лига, след като отбеляза хеттрик срещу Локомотив (София) при победата с 3:0 на стадион "Тича".

"Правим страхотен сезон с нашия отбор и се надявам да продължим така до края, да можем да си спечелим двата мача, които остават, за да завършим на така жадуваното от нас място, второто", започна Илиев.

“Преди сезона си поставих цели - да завърша в топ 3, а ако мога да спечеля. Поставил съм си 15 гола да мога да вкарам, но остават два мача и се надявам още утре да мога направя това, което искам, за което мечтая до края на сезона и се надявам, ако имам и късмет, да се получат нещата и да завършва първи, което ще е малко трудно".

“Мисля, че няма напрежение в нашия отбор преди утрешния мач. Той (Илиан Илиев) след мача с Лудогорец ни каза да си останем така здраво стъпили на земята, защото мачът, който ни е най-важен, както той каза за целия сезон, е утрешният. Надявам се да излезем напълно мобилизирани, да дадем 100% всички от себе си и да се поздравим с победа, за да може да изпълним нашата мечта", добави Илиев.