Старши треньорът на Хебър - Любослав Пенев, говори след загубата на неговия тим от Берое. "Гробарите" отстъпиха в гостуването си на заралии с 2:1.

"Бяхме на ниво и през първото, и през второто полувреме. След изравнителния гол инициативата бе изцяло у нас. Липсва ни концентрация пред нашата врата. За да побеждаваме и да вземаме точки, трябва да подобрим значително представянето пред противниковата врата“, заяви Пенев минути след края на мача в Стара Загора.

"Аз разчитам на всички футболисти. Имаме хора, които са готови и са дошли тук да изиграят един добър мач. Момчетата играха добре, на нормално ниво. Познавам качествата им и затова давам такава оценка. На моменти трябва да бъдем много, много, много концентрирани. Рецептата е работа, в никакъв случай не навеждаме глава и продължаваме. Следващ мач, след това Купа, последен мач за годината. Ще дойдат точките, днес ни се изплъзнаха за малко, но има го и това“, добави бившият национален селекционер, който отказа да говори по темата с издръжката на отбора от Община Пазарджик.