Старши треньорът на Пирин Благоевград - Олександър Бабич, говори след първия си официален мач начело на "орлетата". Неговия тим загуби домакинството си на Левски с 2:1 в мач от 21 кръг на Първа лига.

"Знаем, че имаме различни цели с тези на Левски. Те се борят за европейските места, а ние за оставане в елита. Що се отнася до мача – през първото полувреме играхме доста организирано, но през второто имаше грешки от наша страна. Имахме предимство, бяхме с човек повече, но не създадохме много ситуации за гол“, каза украинският специалист.

"Имахме предимство след червения картон. Опитахме да контролираме повече топката, но твърде често давахме инициативата на Левски. Опитахме да играем доста повече по крилата, да създадем ситуации по-близо до вратата на опонента. Срещу Ботев Враца може би трябва да контролираме повече топката, да сме по-агресивни в преминаването от защита към атака. Ще направим нашия анализ след днешния мач. Уверен съм, че ще направим голяма крачка напред“, каза още треньорът на Пирин