Александър Колев вкара два гола и направи асистенция за победата с 4:1 на Крумовград срещу Локомотив (Пловдив). Така нападателят заслужено беше избран за Играч на мача. 

"Не бих казал, че аз съм герой. Герой е целият отбор. Играхме много добре и всичко ни се получаваше днес. Това е най-малкото, с което Локо се оттърва, имахме още 3-4 чисти положения, които можехме да отбележим", сподели Колев.

"Вижте всички нападатели, които са с повечко голове, са доста добри. Не го мисля и не го гледам, важното е отборът да върви. Не ми е цел, вътрешно може да съм си го поставил като мотивация за себе си, но гледам отборът да върви и да се наслаждаваме на играта, както го правим".

"Шегуват се с нас, че сме непобедимите. Какво се крие зад това? Здрава работа и спазване на тактическите указания на треньора. Мисля, че всички ги спазваме. Колективът е доста добър и това допринася за серията. Притеснение не бих казал, но винаги второто излизаме отпуснати. После пак се вдигаме и показваме хубави неща. Надявам се да си вземем поука от това", коментира нападателят относно допуснатия гол в началото на второто полувреме.

След това Алекс Колев коментира и следващия мач на тима срещу ЦСКА: "Отиваме да мачкаме и това е".

"Аз съм футболист на Крумовград и не искам да коментирам бъдещето си", завърши той.