Мениджърът на Челси Маурисио Почетино даде пресконференция по актуалните теми в клуба. Утре "сините" гостуват на Брайтън, а в последния кръг на Висшата лига приемат Борнемут.

"Мисля, че бе много добра новина, че за последните няколко мача се завърнаха толкова много играчи. Сега и Бен Чилуел е много близо, но мисля, че все още не е 100% сигурно, че ще е готов още за утре. Същото важи и за Карни Чуквуемека. Трябва и за двамата да преценим дали да бъдат част от групата за утрешния мач. Ако не за утре, то ще стане за уикенда", започна Почетино.

"Много е важно да останем със силен манталитет и истински да вярваме, че можем да се класираме за участие в евротурнирите. Предстоят ни два много трудни мача, защото Брайтън е много добър отбор, а след това имаме и домакинство срещу Борнемут."

"Най-важното е да вярваме. Отборът се справя добре. През втората част от сезона – в последните 26 или 27 мача – мисля, че се справяме наистина добре. Планът е да започнем предсезонната подготовка. След това не е в моите ръце дали ще съм тук, или няма да съм тук", заяви Почетино на брифинга.