Старши треньорът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, говори за предстоящото гостуване на неговия тим на Ливърпул. "Мърсисайдци" са домакини на "червените дяволи" в неделя от 18:30 часа българско време в мач от 17-и кръг на Висшата лига. Последният мач между двата тима на "Анфийлд" завърши с историческото 7:0.

Нидерландецът сподели, че усеща подкрепата на ръководството, въпреки слабите резултати на отбора и постоянните слухове за уволнение.

Усещам, че ме подкрепят, а и те така ми казват. Няма проблем. Концентриран съм върху процеса, фокусиран съм върху това да направя отбора да играе по-добре и да подобря представянето на индивидуалните играчи. Не се разсейвам от слуховете за смяната ми. Не ме интересуват такива неща. Не сме постоянни и трябва да работя за промяна. Искам отборът да играе на високо ниво за по-продължителен период", разкри Тен Хаг.

Мисля, че всички са крайно мотивирани, когато отиват на “Анфийлд". Знаеш, че ще е трудно. Всеки футболист иска това предизвикателство. Трябва да гледаш напред. Трябва да се поучим от миналата година. Не съм видял миналия сезон да са се страхували там. Това беше лошо преживяване. Помня, че през първото полувреме играхме доста добре, но след почивката всичко се разруши. Това не бива и не може да се повтаря. Сега сме различен отбор, те също. Отиваме там и ще бъдем уверени. Познавам играчите си и знам, че те ще бъдат уверени от началото до края. Ще трябва да се борим, но ще ги подготвим и отиваме за победа", добави нидерландецът.