Микел Артета, мениджър на английския гранд Арсенал, коментира лошата серия на "артилеристите". Клубът загуби последните си три мача. Испанският специалист коментира и тренировъчния лагер на тима в Обединените арабски емирства.

"Лагерът в Дубай беше страхотен, фантастични условия. Работихме много върху нещата, които бяхме набелязали. Презаредихме батериите и в това отношение средата и прекрасното време помагат. Този период ни даде възможност да погледнем нещата от друга перспектива и да анализираме работата си. Има много позитиви от първите шест месеца от сезона, въпреки че резултатите не бяха положителни в последните няколко мача.

Няколко загуби не могат да ни накарат да забравим това, което сме. Трябва да продължим да бъдем себе си, но в някои елементи трябва да се подобрим и да се развием. Това е красотата на работата ми - постоянно да търсиш развитие на отбора и това, което е нужно, за да продължи да побеждава“, заяви Артета преди следващия сблъсък на тима, а именно утрешното домакинство срещу Кристъл Палас в среща от 21-ия кръг на Висшата лига на Англия.

Мачът започва в 14:30 часа българско време.

"Много съм доволен от Емил (Смит Роу). Той се развива отлично, тренира наистина добре“, коментира той относно интереса на Уест Хем към него. Артета добави, че клубът няма да привлича нов нападател през зимата.