Мениджърът на Тотнъм Ангелос Постекоглу вярва, че клубът ще приключи зимната селекция още в началото на трансферния прозорец през януари. Той има сериозни кадрови проблеми, след като и централният защитник Кристиан Ромеро получи травма. Ромеро се присъединява към списъка с контузени, който включва Мики ван де Вен, Родриго Бентанкур и Джеймс Мадисън, а следващият месец Ив Бисума, Папе Сар и капитанът Хюн-мин Сон също няма да са на разположение заради Купата на Африка и Азиатската купа.

"Очевидно е, че ако успеем да привлечем новите играчи рано, това ще е чудесно за нас. Не само заради загубата на Ромеро, но има цял месец - защо да губим време? Хубаво е новите да дойдат по-бързо, за да имат време да се адаптират към стила ни на игра. Така че, да, бих искал да направим нещо в началото на прозореца", призна Постекоглу преди гостуването Брайтън тази вечер в Премиър лийг.

"Шпорите" проявяват интерес към защитника на Ница Жан-Клер Тодибо, но също така имат дълъг списък от други цели в зоната на централния бранител.

"Все още сме разочаровани от загубите, но най-важното е да се придържаме към нашия стил на игра", допълни специалистът.