Капитанът на Манчестър Юнайтед - Бруно Фернандеш заяви след победата над Астън Вила, че слабите и непостоянни резултати на "червените дяволи" през този сезон са го накарали самия той да се съмнява в качествата си.

20-кратните шампиони на Англия изоставаха с 0:2 на почивката при домакинството си на бирмингамци, но благодарение на два гола на Алехандро Гарначо и Расмус Хойлунд през втората част Манчестър успя да спечели срещата от 19-и кръг на английската Висша лига с 3:2.

Трябва да вярвате един в друг. В противен случай ще бъде много трудно. Очевидно в последно време имаше въпросителни относно нашите качества. Дори аз самият започнах да се съмнявам в себе си и да се питам “достатъчно добър ли съм, за да съм тук". Това е нормално, когато нещата не вървят по план. Всички в отбора разбраха, че трябва да продължим да натискаме и знаехме какво трябва да направим. Бяхме наясно, че ако успеем да вкараме първи гол, можем да променим нещата. Тренирахме много, за да постигнем резултат и да вкараме голове. Като играч на Манчестър Юнайтед знаеш, че ще бъдеш критикуван, но трябва да можеш да се справиш с тези неща и да играеш на високо ниво," заяви Бруно Фернандеш.

Португалецът коментира и пристигането на новия миноритарен собственик на клуба сър Джим Ратклиф.

Виждаме всичко е социалните мрежи, няма как. Знаем през какво преминава клубът, но ние трябва да се съсредоточим върху това, което можем да контролираме, а то е случващото се на терена. Това няма да промени много за нас от това, което се случва на игрището, освен ако не вложат пари и не доведат някои нови играчи. Но ние трябва да правим разликата, от която се нуждаем," добави националът на своята страна.