Мениджърът на Челси Маурисио Почетино заяви, че все още e рано Кристофър Нкунку да бъде титуляр. Специалистът говори преди мача на "сините" от Лондон срещу Уулвърхемптън в неделя.

"Всички са развълнувани, защото всички искаха да го видят здрав и на терена. Това са добри новини, защото много добре знаем какви качества и капацитет има, за да помогне на отбора по най-добрия начин. Трябва обаче да бъдем търпеливи и да му дадем повече време.

Да му осигурим възможност да влезе в най-добре форма. Да започне да играе е началото, но е много рано да стартира в мачовете. В следващите няколко седмици ще започнем да мислим за това да бъде част и от титулярния състав.

Мисля, че Рийс Джеймс се чувства добре. Не знаем още колко време ще отсъства. Може би седмици, може би месеци. Ще преценяваме ситуацията ден за ден. Със сигурност ще отсъства поне няколко седмици.

Следващите три мача са много важни, но първо мислим само за 24 декември. Двубоят срещу Уулвърхамптън ще бъде труден. Видяхме много мачове, които доказват, че там е трудно да се играе. Ще бъде предизвикателство. Целта ни е да спечелим срещата и след това да мислим за Кристъл Палас и Лутън. Тези мачове могат да помогнат за подобряването на позицията ни", каза Почетино.