Вчера Ливърпул завърши 2:2 в гостуването си на Уест Хем от 35-ия кръг на Премиър лийг. Звездата на "червените" Мохамед Салах остана на резервната скамейка и влезе в игра в 79-та минута вместо Луис Диас. Това породи недоволството му спрямо мениджъра Юрген Клоп секунди преди да стъпи на терена.

Двамата влязоха в кратък и остър словесен спор край тъчлинията. В този момент египетският национал размахваше пръсти към германския специалист и се наложи съотборникът му Дарвин Нунес да се намесва, за да успокои обстановката.

На пресконференцията си след двубоя Клоп каза, че случаят е приключен, след като е обсъден в съблекалнята. Той бе попитан дали същото важи и от гледна точка на Салах, на което мениджърът отговори положително, че това е усещането му.

Въпреки това, докато самият нападател напускаше олимпийския стадион, бе уловен от журналистически въпрос, на който каза: "Ако говоря днес, ще има огън".

Футболистът даде силен знак и в следващите дни едва ли двамата с Клоп ще отварят темата, защото ситуацията е напрегната.

Бъдещето на Мохамед Салах ще бъде решено през лятото, когато ще навлезе в последните 12 месеца от договора си с мърсисайдци. Тогава ще пристигне новият мениджър Арне Слот от Фейенорд. Освен това ще има нови ръководители в структурата на "червените".

31-годишният национал на Египет е вкарал само два гола през този и миналият месец. Общо през сезона се е разписал 24 пъти в 41 срещи за 2860 минути на терена.