Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов разкритикува крилото Джейдън Санчо. Англичанинт в момента е пред завръщане в Борусия Дортмунд и българинът смята, че това ще е добър ход.

"Престоят на Джейдън Санчо в Манчестър Юнайтед е пълен провал. Въобще не му се получи. Имаше големи очаквания към него да се представи добре и имаше всички условия това да се случи, но не стана. Ако престоят му е към края си, за него е добре да отиде в Дортмунд, защото, когато един играч е в подобна ситуация, той търси нещо познато, за да се съвземе и да си върне увереността", коментира Бербатов.

"Преминаването му в Борусия вероятно се подготвя от доста време, защото бе ясно, че той няма да играе повече за Юнайтед при Тен Хаг. Знам, че ще го боли от това, което се случи в Манчестър и той ще си тръгне разочарован и ядосан. Сега всичко зависи от това как той гледа на живота - дали ще използва това като мотивация и един ден ще се върне, за да опровергае критиците си? Другият вариант е да каже просто "благодаря ви, че не ме оценихте, така че отивам в Германия и ще покажа какво мога там". Това са двата пътя, по които Санчо може да поеме, но ще видим кой от тях ще избере", допълни Димитър Бербатов.