Старши треньорът на Челси - Маурисио Почетино, говори след победата на неговия тим срещу Нюкасъл. Столичани спечелиха домакинството си на "свраките" от 28 кръг на Висшата лига с 3:2.

"Трябва да разберем, че ние сме Челси. Това е проект, който е напълно различен от тези в миналото. Някои хора може и да са объркани и да не разбират какво говоря, но когато не искат да слушат, трудно ще схванат идеята ми", заяви бившият треньор на Тотнъм.

"Опитваме се да им обясним, че градим нещо различно и ще бъде трудно. Трябва да продължим да вярваме в себе си, дори когато е трудно. Играхме финал за "Карабао Къп" от 120 минути, три дни след това имахме мач за Купата на ФА и след това мач за първенството с Брентфорд. За 6 дни играхме три двубоя с почти един и същ състав. Беше трудно. Ако това означава, че сме пълна бъркотия, ОК. Най-важното е това да не пречи на отбора. Момчетата знаят какво се иска от тях и продължаваме да вярваме. Победата срещу Нюкасъл бе важна за феновете ни. Дано да сме ги успокоили поне малко. Но ако не спечелим следващия си мач, отново ще има проблем. Това е Челси", добави аржентинският специалист.