Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че е уверен в подобрението на своя тим, акцентирайки върху нуждата от повече голове. Специалистът говори преди утрешната среща на "червените дяволи" с Уест Хем от 18-ия кръг на Висшата лига.

Коледните ми планове са изцяло свързани с мачовете. Това е ключовата точка и трябва да бъдем фокусирани. Предстоят ни три големи срещи за една седмица. Това винаги е много важен период в Премиър лийг, такъв е и за нас сега. В свободното си време ще сме със семействата си, за да отпразнуваме Коледа.

Имаме много натоварена програма, момчетата имаха няколко дни почивка преди този труден период. Те трябваше да се възстановят физически и психически, да се откъснат от футбола за малко. Резултатът срещу Ливърпул ще ни даде увереност. Трябва да направим следващите стъпки и да изискваме повече един от друг.

Расмус Хойлунд има страхотна психика, представя се добре под стрес. Но да не забравяме, че тук не става дума само за Расмус, но също така за Маркъс Рашфорд, Антони, Бруно Фернандеш, Алехандро Гарначо и Скот Мактоминей. Също така за крайните ни защитници, които трябва също да са част от това. Знаете моята философия, че трябва да атакуваме с 11 човека. Не става дума за един или двама играчи, а за всички.

Сигурен съм, че ще се подобрим. Ако имаме пълен състав, балансът ще е по-добър и ще можем да създаваме повече положения. Аз съм доволен от това, с което разполагам, но ще бъде по-добре, когато отсъстващите се върнат, защото много играчи не са налични. Очакваме Каземиро, Лисандро Мартинес и Мейсън Маунт да са на линия през януари. Виктор Линдельоф е опериран и също ще е аут за няколко седмици. За Хари Магуайър още е рано да се каже. Утре ще видим и останалите, защото имахме някои проблеми през седмицата", каза Тен Хаг.