Маурисио Почетино, треньор на английския гранд Челси, не беше доволен от вотрата поредна загуба на "сините" от Лондон - този път от Уувърхемптън, в която тимът допуска 4 гола (след поражението от Ливърпул в сряда).

"В момента всички ние не сме достатъчно добри. Това е реалността. Аз също съм първият човек, отговорен за тази ситуация и разбира се, днес показахме, че не сме достатъчно добри", започна Почетино.

"Не успяхме да се справим правилно със ситуацията и никой не може да бъде в безопасност. Не искам да идвам тук и да казвам: 'Не, аз съм най-добрият, а играчите са най-лошите' - всички сме отговорни.

Играчите трябва да поемат отговорност, както и аз поемам отговорност. В момента не отразяваме историята на клуба, това е вярно и трябва да го приемем", заяви аржентинецът.

"Можем да се извиним на феновете, а след това те могат (да изберат дали да) приемат. Да разберем привържениците е наистина важно, а ние казваме, че искаме да се извиним и съжаляваме. Разочаровани сме като тях, но до края трябва да се борим всички заедно", допълни наставникът на Челси.