В Манчестър Юнайтед отменят традиционната вечеря след края на сезона. Решението се дължи на спада във формата на отбора, както и на подготовката за предстоящия финал за ФА Къп срещу Манчестър Сити, който ще се проведе на 25 май.

В края на сезона клубът традиционно е домакин на вечеря на "Олд Трафорд" , на която се връчват различни награди, включително наградата за играч на годината сър Мат Бъзби и наградата за най-добър млад играч. В него участват мъжките и женски отбори, както и играчи от академията, треньорски щаб, служители на клуба, фенове и спонсори.

Първоначално събитието беше насрочено за 20 май, но след дискусии със старши треньора Ерик тен Хаг и ръководството на клуба беше решено вечерята да бъде отменена като възможно разсейване преди финала. Играчите обаче ще могат да получават награди, които се присъждат в резултат на гласуване от партньори, треньори и фенове.

Подобно събитие не е проведено и в края на сезон 2021/22, когато отборът показа незадоволителни резултати под временното ръководство на Ралф Рангник.