Английският рефер Саймън Хупър, който бе в епицентъра на някой от най-фрапантните съдийски грешки във Висшата лига през този сезон, ще ръководи двубоя между Шефилд Юнайтед и Ливърпул тази сряда.

Хупър отново се превърна в главно действащо лице в неделния мач между Манчестър Сити и Тотнъм. В самия край на мача Ерлинг Холанд бе фаулиран в собственото си поле, но норвежецът се задържа и дори успя да изведе Джак Грийлиш на чудесна позиция зад отбраната на "шпорите" оставайки едно в едно с вратаря на лондончани. Първоначално Хупър даде авантаж при фала срещу Холанд, но когато топката се озова в краката на английския национал, Хупър наду свирката и върна фала, което породи жестоки протести у играчите на домакините.

Въпреки това съдийската комисия е приела, че реферът е направил неволна грешка и той е получил наряд за предстоящия междинен кръг във Висшата лига.

Хупър бе главен съдия на мача между Тотнъм и Ливърпул, когато абсолютно редовен гол на "мърсисайдци" не бе зачетен от ВАР арбитрите. Хупър бе и главно действащо лице в двубоя между Манчестър Юнайтед и Уулвърхемптън, когато не отсъди 100-процентова дузпа за "вълците" след нарушение на Андре Онана.