Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг заяви, че феновете имат право да освиркват тима след загубата с 0:1 от Кристъл Палас. "Червените дяволи" отбелязаха най-лошия си старт във Висшата лига от сезон 1989/1990 насам.

"Разбирам освиркванията. Когато играем вкъщи или като и играем срещу Кристъл Палас, трябва да победим. С цялото ми уважение, знам, че всеки мач е труден, но трябва да играеш на максимум и съм наясно, че феновете очакват победа, а ние не успяхме. Загубихме. Разбира се, че се тревожа. Трябва да покажем постоянство. Просто трябва да се представяме по-добре и да направим няколко поредни победи.

Не мога да обвинявам футболистите. Те дадоха всичко от себе си, но не се справихме добре във финалната фаза на атаката. Допуснахме само три шанса, когато контролирахме мача. Не взимахме правилните решения, когато владеехме топката, а и без нея. Трябва да сме по-ефективни и по-отдадени, ако искаме да бележим голове. Трябва да показваме по-голямо желание. Знам, че можем да се представяме по-добре и съм сигурен, че това ще се случи", каза Тен Хаг.