Старши треньорът на Фейенорд - Арне Слот заяви, че към този момент все още няма нищо официализирано между ръководствата на неговия тим и на Ливърпул. Нидерландският специалист е считан за сигурен наследник на Юрген Клоп, който напуска мърсисйадци след края на настоящия сезон.

През последните седмици медиите в Англия и Нидерландия излязоха с информации, че двата клуба са постигнали споразумение за компенсацията, която Ливърпул трябва да плати на Фейенорд, за да може Слот да напусне "ниската земя". Самият мениджър заяви, че би желал да стане старши треньор на Ливърпул, но отказа да коментира бъдещето си.

"Не съм бил в Ливърпул. Имахме малка почивка и бях в Италия. Все още няма нищо потвърдено. Докато няма нищо официално, не мисля че е честно да говоря. Нито към клуба, за когото работя в момента, нито към клуба, към когото може да се присъединя. Вярвам, че всичко ще се нареди, но докато няма официално становище няма за какво да говорим по тази тема", заяви Слот по време на пресконференция преди следващия мач на Фейенорд.