Старши треньорът на Ливърпул - Юрген Клоп, говори пред медиите преди първия мач на "мърсисайдци" за новия сезон във Висшата лига. Германският специалист говори и за последните новини около трансфера на Мойсес Кайседо. В неделя "червените" гостуват на Челси от 18:30 часа българско време.

"От ръководството на клуба ми казаха, че мога да потвърдя трансфера на Мойсес Кайседо. Друго не знам. Искаме той да бъде част от отбора, но трябва да изчакаме всичко да бъде финализирано. Нека не избързваме", сподели Клоп, който започва своя осми сезон начело на 19-кратните шампиони на Англия.

"Нямаме неизчерпаеми финансови възможности. Трансферите на Джордан Хендерсън и Фабиньо ни изненадаха. Трябваше да действаме с техни заместници. Нека не казваме "Хоп", преди да сме скочили", заяви Клоп.

"В неделя ни очаква мач срещу много талантлив отбор, но смятам, че и ние сме такъв. Те имаха разочароващ сезон, но сега са с нов треньор. Маурисио е един от най-добрите в бизнеса, така че трябва да сме готови. Футболът, който Челси се опитва да играе под негово ръководтво, наподобява този на Тотнъм от преди няколко години. Това ще бъде първият ни официален мач за сезон. Не ми се иска да губим време, но ще видим как ще потръгне двубоя. Сигурен съм, че ще дадем всичко от себе си", допълни Клоп.