Халфът на Челси - Енцо Фернандес, ще пропусне утрешното домакинство на "сините" на Кристъл Палас. Лондонското дерби от 19-и кръг на английската Всиша лига ще се проведе в сряда от от 21:30 часа българско време.

Старши треньорът на Челси Маурисио Почетино обяви, че 22-годишняит аржентинец все още не е възстановен от контузията си и няма да играе срещу Палас.

Енцо лекува херния, която не му позволи да играе и в последния мач срещу Уулвърхемптън, който Челси загуби.

Добрата новина за Почетино е, че има голям шанс лятното попълнение Мойсес Кайседо да играе утре. Столичани не могат да разчитат на Кол Палмър и Рахийм Стърлинг, които са наказани заради натрупани жълти картони.

Нони Мадуеке и Ромео Лавиа са на разположение, след като се завърнаха след травми при загубата от Уулвърхемптън в неделя.

Почетино призна, че не е очаквал лондончани да са в средата на таблицата, наближавайки средата на деютната си кампания начело на Челси.

"Толкова сме далеч от целта. Искахме да бъдем на върха, дори ако никой не вярваше. Но при тези обстоятелства ние се борим за различни неща. Ние сме Челси, нашата история изисква да сме на върха. В момента, ако сме реалисти, трябва да подобрим начина, по който се представяне, ако искаме да печелим повече мачове", коментира Почетино.