Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп остана много доволен от победата на тима му над Лутън (4:1) в двубой от английската Висша лига.

"Преди мача никой не знаеше какво предизвикателство ни очаква. Получихме гол и това веднага ни пришпори. Второто полувреме обаче бе истинска буря. Уау! В тактическо отношение не направихме промени. Просто казах на момчетата да си повярват.

Видя се, че през този сезон умеем да обръщаме мачове. Казах им да запазят спокойствие във важните моменти, за да завършим мача по нашите стандарти. Бяхме наистина будни. Голът на Коди Гакпо бе невероятен.

Луис Диас се разписа, Коди направи страхотен мач, Райън Гравенберх също - всички бяха невероятни. Куивин Келъхър трябваше да се бори с осем до девет души, за да се добере до топката при статичните положения.

След това влязоха децата и също свършиха страхотна работа. Приятно е да видиш как културата ни възпитава следващите поколения. Като цяло стадионът и отборът заедно промениха хода на мача - това бе нещо изключително“, каза Клоп.