Мениджърът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола е насочил мислите си за предстоящия двубой срещу Шефилд Юнайтед във Висшата лига в неделя. Това заяви увери помощникът му Хуанма Лило.

Испанският специалист провежда рехабилитация след като наскоро претърпя операция на гърба. Гуардиола се възстановява в Барселона и няма да води "гражданите" в срещите с Шефилд Юнайтед и Фулъм.

"В постоянен контакт сме. Пеп в момента гледа Шефилд Юнайтед. Най-важно е здравето му, но това не му пречи на бъде себе си. Той е напълно концентриран върху мача. Каза ни, че операцията е успешна, а възстановяването му ще отнеме време, но се чувства добре. Няма да правим видео връзка с играчите преди мача, защото Пеп не иска.

Отборът е на добро ниво, а Жереми Доку има специални качества и ще ни помогне. Всеки път, когато пристигне нов футболист, мисля, че той ще донесе него ново и ще помогне на тима като цяло. Бернардо Силва е такъв тим играч, за когото съдиш по миналото му и това, което е направил до момента", каза Лило.