Манчестър Юнайтед победи Уулвърхемптън с 4:3 като гост от междинния 22-и кръг на Премиър лийг. Двубоят се изигра на стадион "Молиню".

Крилото на гостите Маркъс Рашфорд откри в 5-ата минута, благодарение на асистенция от датския нападател Расмус Хойлунд. Именно той удвои в 22-та преди испанецът Пабло Сарабия да намали от наказателен удар в 71-та. Шотландският полузащитник Скот Мактомини покачи в 75-та минута, когато бе намерен от плеймейкъра Бруно Фернандеш, но бранителят Макс Килман се разписа в 85-та чрез подаване на защитника Крейг Доусън. Португалецът Педро Нето възстанови паритета в 5-ата минута от добавеното време след пас от бразилеца Матеуш Куня, но продуктът от школата на "червените дяволи" Коби Мейну оформи крайния резултат в седмата минута от допълнителното време.

Това бе втори пореден мач за Манчестър Юнайтед, в който отборът допуска изравняване от две попадения преднина. Същото се случи през миналата неделя. Тогава възпитаниците на Ерик Тен Хаг надделяха срещу Нюпорт Каунти за ФА Къп.

Уулвърхемптън е 11-и с 29 точки, а Юнайтед е седми с 35.