Ангелос Постекоглу, наставник на английския гранд Тотнъм, беше разочарован от поражението на неговия тим от Челси в отложен двубой от Висшата лига на Англия. Поражението отдалечи "шпорите" от мисъл за място в "Топ 4" и участие в Шампионска лига през следващия сезон.

"Не играхме добре и поемам отговорност за това. Аз съм треньорът, аз избирам състава, а той не бе на нужното ниво. Както казах, трябва да се вгледам в себе си и да помисля как да имам по-голямо влияние. Когато играем по този начин, както през първото полувреме, това означава, че моето послание не достига до правилния адрес", започна специалистът, след което се ядоса на въпрос на репортер.

"Стига де, човек. Не играхме добре, какво повече искаш да ти кажа? Да ти напиша досие за всичко, което се обърка? Както вече казах, отговорността е моя за слабата ни игра през първото полувреме. Все още мисля, че при първия гол имаше фаул, но никой не го интересува това. Не заслужавахме нещо повече от този мач и вината за това е моя", добави ядосан Постекоглу.