Аржентинският мениджър на Челси Маурисо Почетино официално стартира работата си в клуба от днес. Бившият наставник на Тотнъм и ПСЖ днес за първи път се появи на клубната база. Той беше посрещнат от свои колеги в щаба, с който ще работи и служители на клуба, се вижда във видеото, с което Челси оповести новината.

Въпреки че новината за това, че Почетино ще е новият постоянен мениджър на Челси, беше потвърдена от клуба още преди повече от месец, аржентинският специалист все още не представен официално.

От днес Почетино започна работа с малка група футболисти на Челси и около две седмици преди началото на турнето на тима в САЩ. Задачата на специалиста е да подобри значително представянето на лондончани, които завършиха на 12-то място във Висшата лига, което беше изравнено най-лошо класиране от 1994 година.

Кристофър Нкунку и Никлас Джаксън са двете нови попълнения, с които Маурисио Почетино ще работи в Челси. "Сините" се разделиха с много футболисти, сред които Кай Хавертс, Матео Ковачич, Едуар Менди, Рубен Лофтъс-Чийк и Калиду Колибали.