Мениджърът на Челси Маурисио Почетино бе изключително разочарован от поражението 0:5 от Арсенал снощи, но и от непостоянството на играчите му. Аржентинският специалист няма и обяснение за поведението им, само няколко дни, след като оказаха съпротива на Манчестър Сити в полуфиналите за ФА Къп.

Почетино също така се опита да си обясни как съставът му допуска 5 безответни гола и играе лежерно, след като преди това е имал поредица от 8 срещи без поражение.

"Когато имаме лоши дни, ние изглеждаме така. Когато сме добри, ние сме способни на всичко. Не можем да обвиняваме играчите, няма и да го направя. Нямаме и право да обвиняваме млади момчета, които дойдоха тук, и след като претърпяха някои обстоятелства, излязоха да се борят срещу отбор, който се готви да спечели Премиър лийг, затова предпочитам да ги оправдая и да ги запазя. Ясно е, че сме разочаровани от представянето ни, но няма да кажа нещо, което е несправедливо и да описвам играчите, поведението ни по неподходящ начин", допълни специалистът.

"Наясно съм, че ни чакат тежки мачове и реално сме влезли в серия от дерби-срещи. Но няма по-добро училище за характери от този тип срещи. Ще си поговорим в съблекалнята и вярвам, че ще сме отново наред след това", завърши Почетино.