Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана доволен от равенството с Челси (1:1) на старта на сезона в английската Висша лига. Специалистът заяви, че е видял някои хубави неща от мърсисайдци, но е имало и такива, които не са му харесали.

"Доволен съм от точката. Започнахме мача добре и това ми хареса. Всичко, което бяхме тренирали, се получаваше. В един момент обаче отворихме вратата за Челси, загубихме топката в няколко ситуации, в които не трябваше.

Челси постепенно подобри играта си, а ние се наложи да се борим здраво, за да останем в мача. Видях доста неща, които ми харесаха, но и такива, които не ми харесаха особено. Това бе първи мач, на трудно място, така че предпочитам да гледам позитивно.

Не съм говорил с Мохамед Салах него все още. Не знаех, че ако отбележи в този мач, ще направи рекорд. Разбирам разочарованието му, но аз съм мениджър и отговарям за целия отбор. В този момент прецених, че имаме нужда от свежи крака и смените имаха смисъл. Мачът бе доста напрегнат за всички, това е всичко, което мога да кажа. Реакцията му е нормална", каза Клоп.