Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, коментира острите реакции на пресата и феновете след полуфиналния сблъсък с Ковънтри за ФА Къп.

"Попитахте ме и след мача в неделя дали случилото се позорно, но аз смятам, че позорна е реакцията на медиите. Футболът на топ ниво значи резултати, а ние стигнахме до финала и го заслужихме не само в този, но и в останалите мачове. Загубихме контрол за 20 минути, имахме и лош късмет. Стана 2:3, след това 3:3, в края пък имахме голям късмет, което също е ясно", сподели Тен Хаг.

"Дузпите бяха много добри от наша страна и стигнахме до финала, което е огромно постижение. Да достигнеш два пъти за две години до финала е великолепно постижение за мен като мениджър, стигам до финал за купата в четири последователни сезона“.

"Разбира се, че не трябва да реагира така, но вие не видяхте провокацията, а само неговата реакция. И все пак не бива да постъпва така. Но аз видях и това, което направи Хари Магуайър. Трябва да признаем представянето на Ковънтри, които успяха да се върнат в мача след 70-ата минута, до когато доминирахме в мача. Трябваше да затворим срещата, но тяхната реакция беше много добра“, допълни Тен Хаг.