Бившият национале Димитър Бербатов също се застъпи за мениджъра на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг за скандала с Джейдън Санчо.

"Ако продължава така, Джейдън Санчо не го виждам в клуба. Много съм разочарован, че подобна ситуация е станала публично достояние и много хора я обсъждат. Подобни неща се случват често, но не се оповестяват публично.

Играчите се карат със своите мениджъри, със своите съотборници, със служители на клуба – това го разбирам, но това не се оповестява публично. Когато това е свързано с голям клуб като Ман Юнайтед, тогава хората ще говорят за това и ще го тълкуват по различен начин.

Санчо е в Юнайтед повече от 2 години и все още не му върви. Санчо сигурно също знае това и може би оттам идва недоволството му. Когато знаеш, че не даваш резултати, можеш да се ядосаш на себе си и на мениджъра си и това да доведе до подобна разправия.

Юнайтед лесно може да реши да се отърве от Санчо заради инцидента. Колкото и талантлив да е, всички знаем какво правеше в Дортмунд... Той обаче все още не е показал нищо от това в Юнайтед. Можем само да спекулираме защо това е така, може би е заради обкръжението му или хората, около които е“, каза Бербатов.