Наставникът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг беше бесен след поражението на тима му от Челси след обрат в дербито на кръга от Висшата лига на Англия.

“Да, започнахме лошо и не се защитавахме така, както трябва. Видяхте обаче, че след това започнахме да доминираме. Играта ни беше блестяща и заслужавахме да спечелим. Не можем да изпускаме победата по такъв начин. Трябва да се научим да контролираме мачовете", заяви Тен Хаг.

“Лесно можем да обвиним даден футболист, но това е отборна игра. Когато се стигне до хаос, целият отбор трябва да се справи, а ние взехме грешните решения и не си помагахме. Липсваше ни концентрация в играта без топка и това се оказа фатално. Освен това, съперникът извади късмет с дузпата в края. Решението беше спорно, но ние бяхме длъжни да действаме по-добре", анализира наставникът на "червените дяволи".

“Загубата е разочароваща, но показахме, че играем футбол на високо ниво. Резултатите са много важни и трябва да започнем да побеждаваме редовно", завърши нидерландският специалист.