Левски постигна драматична победа срещу Хебър на стадион "Георги Аспарухов", а клубът за втори път от началото на сезона обърна внимание на малкото добавено време, което съдиите дават на срещите в Първа лига.

След като направиха обръщение към Съдийската комисия след загубата от Локомотив Пловдив, днес Левски изрази възмущението си от малкото допълнителни минути, които се дават и наричат това "неприятен факт".

"ПФК "Левски“ иска за пореден път да изкаже възмущението си от един неприятен факт - страхът да се дават адекватни продължения на мачовете у нас. От видеото, което сме предоставили на вашето внимание се вижда, че времето, в което играта е прекъсната през второто полувреме на двубоя с "Хебър“, е цели 11 минути. На фона на това главният рефер Васимир Ел Хатиб даде едва 4 минути. Подобно видео показахме и с "изявите“ на Волен Чинков на мача с "Локомотив“ (Пловдив). Тогава "Левски“ загуби, сега е от страната на победителите в мача с "Хебър“. Крайният резултат обаче няма никакво значение за нашата позиция, нито искаме да се оправдаем за нещо с нея, но е крайно време мачовете у нас да се свирят без страх и да се дават адекватни на игровото време продължения. Минали са едва 8 кръга, а вече трябва за втори път да обръщаме внимание на една и съща досадна грешка на съдиите, която се получава в почти всеки двубой. А знаем, че умният човек се поучава от грешките си от първия път", се казва в публикуваната позиция на Левски.