Треньорът на Черно море - Илиан Илиев остана доволен от играчите си след успеха с 1:0 в домакинството на Арда от 16-ия кръг на efbet Лига.

"Играхме срещу отбор, който показа, че е труден за побеждаване. Това, което бяхме замислили, беше, че трябва да вкараме битка и агресия, което липсваше в предните два мача. Първото полувреме последният пас не ни излизаше. Второто полувреме се изравни играта и те ни създадоха положения. Всичко, което искахме, го направихме. Като цяло съм доволен от футболистите, браво за тази съсредоточеност и раздаване в мача. Голът беше много красив, но трябва да имаш и малко късмет в такива мачове.

Да не се връщаме назад. Това е добър отбор, който не допусна гол от ЦСКА, Левски и Лудогорец, а ние успяхме да го победим.

Искаме повече да играем с топката и да създаваме повече ситуации. Нямаме дълга скамейка. Като го няма Мазир Сула, ни липсва фантазията. Имаме млади момчета, но на тях им липсва опит. Искаме да владеем топката и да намираме празните пространства, когато ги има.

Първо промени, че трябва да се пътува. Мачовете в пандемията бяха отвратителни, когато бяха без публика. Със сигурност момчетата щяха да се чувстват по-комфортно, ако имат подкрепа. Българинът силно подкрепя и си обича националния отбор, независимо от негативните резултати. Не зависи от нас.

И аз разбрах тогава. Надяваме се за мача да има положително развитие, тъй като е важно за нас. Ако ти е първи мач, а е без публика, няма да ни е комфортно, но се надявам да има положително развитие върху всички“, каза Илиев.