Лудогорец разполага с много футболисти, има възможност да прави ротации. Всички са много добри играчи, с висока индивидуална класа. Мачът със сигурност няма да е от лесните. Но невъзможни неща няма. Крумовград го показа, макар и с уникален късмет. И наполовината от този късмет да имаме, пак ще е добре. Отиваме в Разград и играем. Със сигурност няма да се надиграваме, ще си изчакваме моментите без никакво притеснение, надявам се да ги имаме.

Това коментира треньорът на Етър (Велико Търново) Емануел Луканов преди мача на отбора си срещу Лудогорец от втория кръг в efbet Лига.

12-кратният шампион приема Етър в събота в Разград. Първоначално бе обявен за 21:00 часа, но БФС го отложи с половин час заради големите жеги и той ще се играе от 21:30 часа.

Един от топ реферите Волен Чинков ще ръководи мача между “орлите" и “болярите". Асистенти са му Иво Колев и Мирослав Иванов, ВАР-съдии Драгомир Драганов и Димо Вълчев, а съдийски наблюдател – Цветан Кръстев от Варна.

Етър няма да може да разчита за мача на тримата футболисти, преотстъпени от Лудогорец – Владислав Найденов, Илкер Будинов и Дамян Христов, по силата на споразумението между двата клуба.

Контузия в предишния мач пък получи защитникът Георги Александров, но вече тренира и ще бъде в групата. Изтече наказанието на нападателя Денислав Ангелов и той е на линия за съботния мач.

"Виолетовите“ нямат никакво намерение да свалят гарда и колкото и да е трудно, ще търсят добър изход, увери старши треньорът Емануел Луканов.