Старши треньорът на Ботев Враца, Христо Янев, остана доволен от реакцията на футболистите му, които стигнаха до равенството при гостуването на Хебър в среща от Първа лига.

"Винаги може един мач да се развие по много различни начини. Трябва да гледаме реално на нещата, първото полувреме бяхме плахи. Второто променихме много неща", каза Христо Янев след срещата.

Той допълни, че футболистите му са успели да стигнат до много ситуации за гол и беше категоричен, че отборът му е разбрал плана му за мача и го е следвал. 

"Днес не бих казал, че се представихме слабо.Първото полувреме не се получаваха някои неща, но ние го очаквахме. Поздравявам моя отбор за това как излезе от ситуацията, не е приятно да допуснеш гол в края на полувремето", добави още старши треньорът на Ботев Враца.

Христо Янев похвали футболистите си и каза, че те са доста позитивно настроени и се стараят да дават най-доброто.

"Надявам се да променим лицето на Ботев Враца. Така трябва да продължаваме. Аз съм тук да ги заредя с моята енергия и мотивация. Който от тях иска да се развива, който иска да се забавлява - ще работим с удоволствие", разкри още наставникът.