Треньорът на Крумовград - Неманя Милянович не скри задоволството си след победата на тима му с 1:0 над Ботев (Враца). Специалистът заяви, че победата е много важна, защото е постигната срещу директен съперник.

"Труден мач срещу директен опонент. Записахме няколко мача без победа и затова за нас бе много важно да спечелим. Направихме добър мач, особено в защита. Записахме два двубоя без да допуснем гол. Искам да поздравя играчите, бяха концентрирани. В последните минути опонентът се опита да играе с дълги топки, а те са трудни за защитаване. Победата е много важна. Срещата бе 50 на 50, имаше положения и за двата отбора. Важно беше, че вкарахме една от нашите ситуации.

Последния мач имахме повече положения, но не вкарахме. Днес може би имахме два-три шанса и успяхме да отбележим. Това бе достатъчно и сме много щастливи. Това са 3 точки. Имахме няколко мача, в които изпитвахме проблеми. С Хебър трябваше да спечелим, а с Пирин не трябваше да губим. Победихме Лудогорец тук - това е футболът. Понякога печелиш, понякога губиш, но най-важното е да вярваме в това, което правим. Ние сме за първи път в елита, трябва да продължим да работим усилено и да взимаме колкото се може повече точки", каза Милянович.