Старши треньорът на Славия - Хосе Мария Бакеро, говори пред медиите преди домакинството на "белите" срещу Черно море. Столичани приемат варненци в мач от пети кръг на Първа лига, който ще се проведе на ст. "Александър Шаламанов" в събота от 21:15 часа.

"Нямаме търпение да играем пред нашата публика. Имахме три двубоя като гости, затова сме нетърпеливи за първото ни домакинство", сподели испанецът.

"Изправяме се срещу отбор, който все още няма загуба, в много добра форма е и знае как да бележи. Затова трябва да работим много здраво, за да спечелим“, продължи той.

"Срещу ЦСКА играхме много организирано. Надявам се да продължим така и да го направим и срещу Черно море. Нямаме проблеми с контузии. Защитната линия ще е същата, както срещу ЦСКА. Искам да изградим начин на игра, към който да се придържаме. Трябва да направим една добра сплав – да се защитаваме организирано и да нападаме добре“, каза още треньорът на "белите“.

"Равенството срещу ЦСКА трябва да помогне психически на играчите. Изиграхме добър мач, но трябва да се подобряваме още повече. Има доста неща, върху които трябва да работим. Искам играчите да имат дух за победа и да побеждават всеки един мач. Не знаехме за наказанието на Сибири Кейта, всичко беше наред с трансфера, използвахме го, но получихме известие, че има наказание от отбора му в Белгия и сега ще бъде наказан за 4 мача. Известието, че е наказан дойде онзи ден или вчера. Това е възможност за някой друг да покаже качествата си. Ние сме екип“, допълни Бакеро.