Старши треньорът на Хебър Пазарджик - Любослав Пенев, говори след равенството на неговия тим срещу ЦСКА в мач от първи кръг на efbet Лига. Срещата на ст. "Георги Бенковски" завърши без попадения.

"Доволен съм от играчите, така искам да играем всеки един мач. Може би започнахме малко по-респектирано, но футболистите спазиха указанията. Първите 10-15 минути не бяхме на висота. Отдавам го на това, че беше първи мач. Благодаря на публиката, която ни подкрепи", заяви "Ел Голеадор".

"Това е началото. Не знам колко българи и колко чужденци ще играят, но за момента показваме, че с много българи в състава се справяме много добре. Ако има чужденци, които могат да помогнат и са по-добри от нашите момчета, то ще анализираме. Виждате, че в нашето първенство има много отбори с по 2-3 българи. Школите изчезват, а ние искаме национален отбор.

Направихме добра подготовка за късото време, което имахме. Времето е топло, аз мисля, че първенството спокойно можеше да започне през август.

Тепърва навлизаме в програмата, но тя няма значение. Рано или късно ще се изправим срещу всички", каза още бившият наставник на ЦСКА.