Треньорът на Етър - Светослав Петров остана много разочарован след тежката загуба с 0:4 от Лудогорец в efbet Лига.

"Влязохме може би с прекалено голям респект, за пореден път, вече не знам какво трябва да тренираме, за да не получим гол в първите десет гола. Не искам да се оправдавам, но повече от половината от мача с ЦСКА и след това със Славия ни го нямаше. Жалко.

Не приемам, че професионалисти могат да изглеждат по този начин. Нито се сбихме, нито нищо, бяхме на терена, колкото да свърши мачът. Цяла седмица тренирахме с 14 човека, днес имахме трима юноши в групата, на полувремето правихме принудителна смяна.

Начинът, по който изглеждахме за мен, за хората тук, за хората, които си дават парите за Етър, е обиден. Класният футболист е постоянният футболист, който в 75% от мачовете ще ти даде едно ниво. Шано влезе на една тренировка да играе, имахме липсва, половината отбор реално, но няма да се оправдавам, ясно е. Ще си направя лично аз анализите и ще трябва да се вземат по-сериозни мерки, защото по този начин няма да стане.

За нас всички мачове са тежки, очаквам изключително тежък мач с Черноморец за купата, те са стойностен отбор във Втора лига, ще видим утре с колко живи играчи разполагаме. Жалко е да изглеждаме така за тези хора тук, за всички", каза Петров.