Кметът на Пловдив Костадин Димитров получи днес неочакван подарък, предаде репортер на "Фокус". Градоначалникът се сдоби с фланелка на Ботев, като тя е с номер 12 на гърба, където е изписано и името Димитров.

Любопитното е, че подаръкът бе показан от председателя на Общинския съвет Атанас Узунов, който бе в компанията на съсобственика на Локомотив Пловдив Христо Крушарски и изпълнителния директор Павел Колев.

"Трябваше да напишат едно К с точка пред фамилията. А и не мога да разбера защо фланелката е с номер 12", пошегува се Атанас Узунов, когато разглеждаше жълто-черния екип, припомняйки, че предишният кмет на града имаше същата фамилия.

Христо Крушарски пък бе в отлично настроение и сподели, че визитата му при кмета е свързана с работата по изграждането на терените на базата на черно- белите в район "Тракия".

Преди да влязат на среща с Костадин Димитров, Христо Крушарски и Павел Колев се снимаха заедно с Атанас Узунов, легендата на Ботев Петър Зехтински и новия зам.- кмет по финанси Женя Петкова.